Suositut, laadukkaat ja iloiset erotiikkakutsut naisille ja pariskunnille!

K-18

Oletko järjestämässä synttärit, polttarit tai muuten vain illanistujaiset ystävillesi? Iloiset ja vekkulit tuote-esittelijät rientävät luoksesi kasseineen tekemään illastasi entistä hauskemman ja ikimuistoisen, ammattitaidolla häppäsvärkit hallussa!

Uutuutena emännänlahja kutsujen järjestäjälle! Tilatessasi kutsut ja toimiessasi illan emäntänä, olet oikeutettu saamaan liikkeen puolesta yllätyspaketin.

Kutsut voidaan pitää illanistujaisissasi haluamassasi paikassa Satakunnan alueella tai vastaavasti yksityistilaisuutena liikkeessämme sulkemisajan jälkeen rennossa ilmapiirissä, omalla porukallasi. Kutsujen aikana sinulla on mahdollisuus tutustua tuotteisiimme asiantuntevan myyjän opastuksella sekä esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Liikkeessämme pidettävät kutsut ovat AINA ILMAISET!

Räätälöimme sinulle sopivan väline-esittely iltaman järjestäessäsi kutsut liikkeen ulkopuolella. Voit myös esittää omia toivomuksia tuotteista joita haluat esittelijän ottavan mukaansa. Esimerkiksi alusvaatteita, fetissituotteita jne.

Koko liikkeemme laadukas ja monipuolinen valikoima odottaa ostajaansa!

Tuote-esittelijöidemme mukana kulkee perussettinä:

– erilaiset laadukkaat liukuvoiteet maulla ja ilman

– pirteät pikkukiihoittimet, letkeät dildot ja surraavat vibraattorit

– yhteisiin hetkiin suositut vibralliset penisrenkaat

Kutsuilta saat tuotteet heti mukaasi – maksuvälineinä käyvät kortit ja käteinen.

HUOM! Muista ilmoittaa puhelinnumerosi tilatessasi kotikutsut sähköpostitse, jotta esittelijämme voi ottaa sinuun yhteyttä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Olemme avoinna

ma-pe 11-19
la 11-15

  • Valtakatu 1, 28100 Pori
  • (02) 529 9664
  • info@eroticcenter.fi